“Work and Travel” Program

Gənc Ailələr üçün ən ideal ölkə məhz Kanadadır. Young Business Factory Viza komandası Gənc Ailələr üçün Kanada da yaşayış icazəsinin alınması prosesində Sizlərə tam dəstək verir. 60 – 90 gün ərzində Kanada yaşayış hüququna sahib olursunuz.

Young Business Factory Viza komandası İş imkanları ilə bağlı olaraq sizlərə 5 Fərqli sahədə işlər təklif edir və siz öz kriteriyanıza uyğun Kanada da iş sahibi olursunuz.

Kanadaya getməzdən əvvəl sizləri fərqli səyahətlər gözlüyür

Proqram üçün lazımı tələblər:
– İngilis Dili biliyi
– Məsuliyyətli
– İdarə etməni bacaran namizədlərə üstünlük verilir.
– 22+ yaş üzəri nəzərdə tutulub.
– Minimum 3 il iş Təcrübəsi
– Rezüme
– Nəaliyyətlər, Sertifikatlar

Müraciət edə biləcəyiniz bölgələr:
– Alberta
– British Columbia
– Manitoba
– New Brunswick
– Newfoundland and Labrador
– Northwest Territories
– Nova Scotia
– Ontario
– Prince Edward Island
– Saskatchewan
– Yukon
VİZA üçün lazım olan sənədlər.
1) Pasport (minimum 6 ay etibarlıq müddəti ən az 3 boş səhifəsi olmalıdır)
2) Vizaların surətləri (əgər varsa)
3) Elektron şəkil (5mm x 5 mm biometrik və ağ fonda olmalıdır)
4) İş yerindən arayış yaxud VÖEN

Qeyd: Bütün sualların cavabı yaınız yerlərinizi rezerv və ödənişsiz konsultasiyaya yazıldıqdan sonra əldə edəcəksiz.

Gənc Ailələr üçün müvafiq paketlər və endirmlər var.
Proqramın dəyəri: $ 1900

Konsultasiyaya yazılmaq üçün əlaqə nömrələri:
Tel: (012) 492 36 67
Mob: (055) 373 50 66
ybf.az
Adress: Caspian Plaza III, 12th Floor




Baxılma sayı (327)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>